Outhands Internet & Media

Overzicht van alle social media afmetingen

Geplaatst op door Jhemyla van Es

Dat social media een belangrijke rol speelt binnen de marketing is niets ongewoons. In deze infographic geven we je een overzicht van alle afmetingen voor 2018.  Door deze richtlijnen bespaar je tijd en frustratie en kun je de tijd die je bespaart aan nuttigere zaken besteden.

Infographic

Een infographic geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek, bord of een  instructieve tekening.. Ze is bedoeld voor het overdragen van informatie, data en kennis.

Social media- afmetingen voor 2018

In de infographic kun je precies zien wat de juiste afmetingen zijn voor het plaatsen van afbeeldingen. Door deze richtlijnen bespaar je tijd en frustratie en kun je de tijd die je bespaart aan nuttigere zaken besteden. De social media platvormen die in dit artikel naar voren komen zijn:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Instagram

Online marketing bij Outhands internet en media

Wij bieden online marketing aan die aansluit op de eisen van deze tijd. Je wilt graag dat potentiële klanten je website vinden en contact met je opnemen. Met online marketing monitoren we alle activiteiten op jouw website.

Een goed strategisch marketingplan zorgt ervoor dat je het optimale uit online marketing haalt. Een groot voordeel van online marketing is het vastleggen van alle data via de website en andere kanalen. Wij kunnen eenvoudig inzicht geven in de investering en de opbrengst. Op die manier kan de effectiviteit bepaald worden.

Wat kan Outhands internet en media voor jou betekenen op het gebied van social media?

Wilt u meer weten over de bovenstaande diensten of heeft u een andere vraag naar aanleiding van dit artikel? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.