Outhands Internet & Media

Webdesign. Outhands maakt jouw website

Geplaatst op door Jhemyla van Es

Webdesign maken bij Outhands. Outhands verzorgt webdesign, vormgeving en applicatie ontwikkeling. Webdesign is niet alleen onze expertise, het is onze passie. Samen met de klant bespreken we tijdens een afspraak de mogelijkheden en wensen. Onze vormgevers vertalen dit vervolgens naar een ontwerp.

Binnen dit ontwerp houden wij rekening met websitedoelen, doelgroep en weergave op verschillende apparaten zoals pc, laptop en smartphone. Waar de andere stoppen, gaan wij verder. Outhands monitort continue de website en adviseert bij nieuwe trends, updates en mogelijkheden.

Brainstormsessie

We beginnen altijd met een brainstormsessie om de wensen en behoeften te bespreken. Misschien zit je boordevol met ideeën of staat er juist nog niks op papier. Tijdens zo’n sessie beginnen we met het bepalen van een websitedoel. Is de website bedoelt om producten te verkopen, een dienst aan te bieden of om informatie te verschaffen aan de bezoeker? Nadat deze punten besproken zijn gaan we verder naar de volgende stap. Voor wie is de website gemaakt? Wie is de doelgroep oftewel welke mensen zullen er jouw website gaan bezoeken? Zoals gezegd zijn dit de vragen die we eerste duidelijk moeten hebben om de perfecte website te kunnen bouwen.

Webdesign bij Outhands

Na de brainstormsessie is het tijd om te bekijken welke onderdelen er terug moeten komen op de website. Zoals een call- to action knop of een opvallende slider. Bij Outhands is alles mogelijk, niks is ons te gek. De wensen en doelen van de klant staan altijd centraal binnen het ontwikkelen van het perfecte design. Onze designer gaat aan de slag met het design en past daarbij de nieuwste technieken toe. We gaan net zolang door tot dat het design helemaal naar wens is. Kijk ter illustratie bij ons werk om onze portfolio te bekijken.

Belangrijke punten bij een website maken

Bij Outhands hanteren wij een aantal speerpunten die bij elk webdesign terug komen. Met de bedoeling om de beste website te kunnen garanderen. Zijn er andere belangrijke punten die je niet in het lijstje ziet staan? Neem dan contact met ons op.

  • Vindbaarheid in Google;
  • Laadtijd van de website;
  • Klantvriendelijke navigatie;
  • Opgebouwd vanuit een websitedoel;
  • Responsive design.