Outhands Internet & Media

Medewerker in beeld: Mandy van der Plas

Geplaatst op door Jhemyla van Es

Mandy (23 jaar) werkt sinds juni 2017 bij Outhands als administratief medewerker. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bellen met klanten, bestellingen inboeken en herinneringen sturen naar klanten. Elke maandagmorgen maakt ze het kantoor schoon en gedurende de week houdt ze de voorraad in de koelkast bij. Verder is Mandy het eerste aanspreekpunt voor klanten zodra ze Outhands binnenstappen. Dit doet Mandy altijd met een lach.

Hard voor weinig, maar nooit chagrijnig

Mandy staat bekend als een goedlachse meid die altijd vrolijk, maar ook nieuwsgierig is. “Als er iets gebeurt op kantoor dan moet ik gewoon opkijken, ik kan er niets aan doen. Dit heb ik altijd al gehad en probeer het een beetje af te leren.” Op de vraag hoe andere mensen haar zien is ze heel duidelijk: “Hard voor weinig, maar nooit chagrijnig. Ik werk hard, ook bij mijn vorige banen, maar heb het altijd naar mijn zin.” Dit komt omdat Mandy, waar ze ook is, altijd met iedereen overweg kan.

Laatst gingen we met heel het team varen. Dit zijn echt de leukste uitjes waarbij we veel lachen, drinken en een toptijd met elkaar hebben.

Vrijmibo, varen en Fishy Friday

Bij Outhands is het hard werken, maar daar staat ook veel leuks tegenover. Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel die vaak tot in de late (of juist vroege) uurtjes doorgaat. Elke eerste vrijdag van de maand is het Fishy Friday en betaalt de baas. “Laatst gingen we met heel het team varen. Dit zijn echt de leukste uitjes waarbij we veel lachen, drinken en een toptijd met elkaar hebben. Dit is niet alleen met de uitjes zo, maar ook tijdens kantooruren kunnen we lachen met elkaar.”

Andere collega’s over Mandy

Mike Collet: “Mandy is een gezellige collega en is altijd positief ingesteld”.
Erik Kraijenoord: “Mandy is sociaal en altijd behulpzaam voor iedereen”.

Outhands familie en grootste kantoorblunder

Werken bij Outhands is heel leuk en dat komt voornamelijk door mijn collega’s. We werken met een klein team en zitten in één ruimte waardoor we elkaar goed kennen. Ik noem ze ook wel mijn Outhands-familie.” Met een familie maak je veel dingen mee en dat is ook zo bij Outhands. Bij de grootste kantoorblundervraag schiet Mandy direct in de lach. “Iets met gas geven in plaats van remmen en een betonblok.”