Outhands Internet & Media

Klant in beeld: VOF Verdoes

Geplaatst op door Jhemyla van Es

VOF Verdoes is een regionale groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Het zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens is Verdoes specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. 

Ieder marktsegment kent zijn eigen specifieke wensen en daar geeft VOF Verdoes invulling aan met een breed en diep assortiment aan dagverse producten, een grote mate van flexibiliteit, een hoge servicegraad en brede vakkennis. Dit maakt VOF Verdoes tot een gewaardeerd leverancier met een grote, tevreden klantenkring, gevestigd in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.

Nieuw design

De oude website van VOF Verdoes was inmiddels flink verouderd. De huisstijl voldeed nog wel aan de wensen dus hier hoefde Outhands niets aan te veranderen. Wel moest het design helemaal anders. Moderner, frisser en overzichtelijker. Ook was het oude design niet responsive. Dit terwijl een groot deel van de doelgroep de website op een mobiel bekijkt. De opdrachtgever liet Outhands vrij in het ontwerpen van een nieuw design.

Logo als uitgangspunt

Het logo was voor de developers het uitgangspunt van het nieuwe design. De ovale vormen en blauwe en groene kleur moest overal terug komen in het design. Dit is gebeurt door een call-to-action box in deze vorm te zetten. Ook is het lettertype bij het gebruik van titels blauw en de call-to-action button is groen. Verder is het design door het gebruik van de kleur wit en foto’s een stuk frisser. Naast het frisse is de website ook overzichtelijk en is het duidelijk waar de bezoeker naartoe moet navigeren.

Functies

Onderaan de pagina (in de footer) zie je altijd een google maps overzicht met daarbij de contactgegevens. Deze contactgegevens hebben dezelfde vorm als het logo en is in de kleur blauw. Verder is het mogelijk om nieuwsberichten te plaatsen en is de menustructuur duidelijk. Ten slotte kun je gemakkelijk in de website van VOF Verdoes. De webshop is overzichtelijk en bevat het totale assortiment.

Benieuwd naar de website? Neem dan een kijkje op www.vofverdoes.nl.