Outhands Internet & Media

Het einde van 2018 is in zicht

Geplaatst op door Dirk Kraijenoord

Ook dit jaar hebben we weer met het gehele team mooie projecten mogen maken, updates verwerkt in bestaande websites en nieuwe relaties mogen verwelkomen. Dit hebben wij; Marcus en Dirk, niet voor elkaar gekregen zonder het fantastische team. Daarom als eerst onze dank voor Mark, Erik, Mike, Corniels en Mandy die dit jaar elke dag klaar stonden voor ons en voor u als relatie!

Logo van Outhands Internet & Media

Nu het einde van 2018 in zicht is komt het besef dat Outhands inmiddels alweer 10 jaar bestaat. Waar het allemaal begon in 2007 met een online concept werd op 1 januari 2008 Outhands Internet, IT & Media gestart vanuit een slaapkamer bij Marcus thuis. 

In datzelfde jaar zijn we ook in ons eerste kantoor getrokken binnen de Rijnpoort in Katwijk. De jaren daaropvolgend zijn we daar meerdere malen binnenshuis verhuist omdat er behoefte was aan meer ruimte voor de groei van het bedrijf. In 2013 volgende de verhuizing naar “De Cleypoort” aan De Hooge Krocht in Noordwijk. Volgens sommige relaties het “penthouse” van het bedrijfs-verzamelgebouw. 

Maar in de tussentijd zijn we niet stil blijven zitten. Op 1 april 2014 heeft er een fusie plaats gevonden tussen IT Formule (Robert Kasteel) en de IT werkzaamheden van Outhands onder de nieuwe naam Axxon IT. Voor velen is Axxon IT inmiddels een begrip geworden. Door de splitsing van de IT werkzaamheden hebben we een goed onderscheid kunnen maken in de disciplines van beide bedrijven om u de beste dienstverlening te bieden.

AxxonIT Logo

Door de groei van beide bedrijven hebben we dan ook besloten om het aankomende jaar te gaan verhuizen naar een ruimere locatie aan de Rijnsburgerweg 88-C te Rijnsburg. Na de verhuizing zullen we de ruimte hebben om nog verder te ontwikkelen.

10 jaar Outhands Internet & Media

Het 10 jarig bestaan kunnen we aankomend jaar uiteraard niet stil voorbij laten gaan en willen we dan ook graag met u vieren. In verband met de verhuizing zullen wij wachten met ons verjaardagsfeest tot na de verhuizing zodat wij tevens een kijkje kunnen geven in de nieuwe keuken. De verhuizing zal plaats vinden op 3 mei 2019, meer informatie hierover volgt. Zin in een gezellig feestje? Vul dan onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven!

Namens Outhands bedanken wij iedereen voor een geweldige samenwerking en wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2019 toe!