Outhands Internet & Media

Arteflame

Geplaatst op 20 februari, 2019

Gezellig met familie en vrienden genieten van een culinaire avond zonder de kok te hoeven missen? Met de ArteFlame kun je gezellig samen koken en genieten van vers bereid groente en vlees en na de maaltijd een heerlijk vuur om te genieten van de frisse zomeravonden. 

Website van Arteflame

Oude situatie

Het product ArteFlame is van origine een Amerikaans product wat nu in Europa geïntroduceerd wordt. Voor de marketing ondersteuning binnen Europa heeft Outhands op basis van het logo en wensen een nieuwe invulling mogen geven.

Website van Arteflame

Gewenste website doelen

  • Presenteren van producten
  • Veelgestelde vragen beantwoorden
  • Dichtstbijzijnde verkooppunt opzoeken
  • ArteFlame beleven in één van de vele restaurants
  • Ondersteunen Europese distribiteurs
  • Meertaligheid op basis van Land
  • Ondersteuning bij beheer en onderhoud

Website van Arteflame

Nieuwe situatie

De ontwikkelde website heeft als hoofddoel het informeren van bezoekers over het beschikbare product assortiment van ArteFlame. Naast de grills is er ook een range van accessoires die samengaan met de verschillende grills. Zodra een bezoeker over wil gaan tot aankoop kan er eenvoudig gezocht worden naar een dichtstbijzijnde winkel of webshop. Als een bezoeker nog niet overtuigd is van het product of inspiratie op wil doen om culinaire hoogstandjes te creëren kan er gezocht worden naar restaurants die bereidingen doen op de ArteFlame.

Kies niet voor een BBQ waarbij 1 gast de kok moet zijn maar geniet samen om de ArteFlame tijdens het bereiden en tover deze later in de avond om in een gezellige vuurkorf om samen te genieten van het vuur en de warmte.

Website van Arteflame

Bekijk website