DBS2 Factoring - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. DBS2 is sinds 2012 een vaste relatie voor vormgeving van diverse uitingen zoals website, brochure, flyers en merchandising. Outhands heeft dit jaar de opdracht mogen ontvangen voor het vernieuwen van de website.

Website vernieuwing

Met de introductie van MKB Factoring bij DBS2 is er gekozen om de huisstijl en website te vernieuwen. Tijdens deze vernieuwing is er gekeken naar de resultaten van de huidige website en de daarbij behorende relevante content. Door gebruik te maken van deze gegevens hebben we informatie toegankelijker weten te maken.

Websitedoelen

  • Makkelijk kunnen navigeren door de website
  • Duidelijk uitleg geven over het begrip Factoring
  • Toepassen nieuwe huisstijl
  • Focus leggen op persoonlijk advies en contact
Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

AxxonIT logo
Air4ceKids logo
Verdoes logo
Huis Ter Duin logo
Floral Trade Group logo
Vianen more than Flowers logo