DSV | verzorgd Leven - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

DSV | verzorgd Leven

De protestants-christelijke organisatie DSV verleent diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. Met de wens hun bestaande website te vernieuwen kwamen ze terecht bij Outhands.

DSV Verzorgd Leven

De situatie

Een website voor een complexe organisatie met veel verschillende doelgroepen. De website van DSV ǀ verzorgd leven was inmiddels flink verouderd en niet meer van deze tijd. De websitestructuur klopte niet en de beschikbare informatie was niet up-to-date. Ook was de website niet geschikt voor ouderen die slechtziend zijn. Daar kwam nog bij dat de huisstijl maar deels terug te zien was op de website. Communicatie-uitingen die wel actueel waren sloten daardoor niet aan op de website. DSV vroeg Outhands het gevoel van de organisatie terug te laten komen op de website. Eén onmisbaar onderdeel hierbij was het kenmerkende bloemetjespatroon.

Websitedoelen

  • Mogelijkheid tot direct solliciteren
  • Aanpassen van de tekstgrootte
  • Contactpagina geschikt voor 18 verschillende adressen
  • Mogelijkheid voor een nieuwsarchief

Bloemetjesbehang

Er werd gestart met de websitestructuur. Een organisatie als DSV biedt grote hoeveelheden informatie voor veel verschillende partijen. Al deze informatie moest op de website staan, maar tevens makkelijk vindbaar zijn. Nadat de structuur helder was, is er gekeken naar het terugbrengen van de huisstijl op de website. Er werd gekozen voor de kleur roze in het menu en de footer, en op de achtergrond kwam het bekende bloemetjesbehang terug. Leuke extra op de website: met één klik op de knop kan de bezoeker alle tekst op de website vergroten.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Vianen more than Flowers logo
Air4ceKids logo
PP logo
Huis Ter Duin logo
Floral Trade Group logo
Verdoes logo