Outhands Internet & Media

Four Seasons Quality

Geplaatst op 26 november, 2018

Four Seasons Quality, ook wel FSQ genoemd, houdt zich bezig met het vermarkten van hoogwaardige kwaliteitsrozen in Europa en diverse internationale bestemmingen. Het grootste gedeelte van deze rozen komt uit Ecuador. Sinds de start is Four Seasons Quality een begrip in de rozenwereld als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Sinds 2014 is Outhands betrokken bij de vormgeving en ontwikkeling van de website.

Oude situatie

Bij de vernieuwing van de huisstijl van FSQ kwam automatisch de website ter sprake. De huidige website voldeed technisch naar wens maar het design was aan vernieuwing toe. De doelen in de oude situatie zijn overgenomen naar de nieuwe situatie.

Gewenste websitedoelen

  • Kwaliteitsuitstraling van merk en product
  • Informeren bezoekers over assortiment
  • Toepassen nieuwe huisstijl
  • Klant aanvragen ontvangen

Nieuwe situatie

Na de presentatie van de nieuwe huisstijl is Outhands een nieuw webdesign gaan ontwikkelen op basis van het logo, kleuren en lettertypes. De kernwaarden bij FSQ; kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn door Outhands ook toegepast in het websdesign. De technische ontwikkeling van de website is net zoals in de oude situatie gerealiseerd in DotNetNuke, beter bekend als DNN. Via dit CMS kan FSQ eenvoudig en snel alle teksten in verschillende talen beheren. Tevens is de productcatalogus verder uitgebreid met verbeterde filter functies.

Bekijk de website