Four Seasons Quality - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

Four Seasons Quality

Four Seasons Quality, ook wel FSQ genoemd, is importeur én exporteur van kwaliteitsrozen. De prachtige rozen van FSQ vinden vanuit de kwekerijen in Ecuador hun weg naar Europa, Amerika, Midden-Oosten en delen van Azië. Eigenaar en directeur Huib van Veen is een gepassioneerd connaisseur en ambassadeur van de Ecuador-roos, en weet zijn klanten keer op keer te verrassen met unieke, premium rozensoorten. Sinds 2014 is Outhands betrokken bij de vormgeving en ontwikkeling van de website van Four Seasons Quality.

Four Season Quality

De situatie

Tijdens het vernieuwen van de huisstijl van FSQ, kwam ook de bestaande website ter sprake. Deze voldeed technisch gezien wel aan de wensen, maar het design kon wel een frisse wind gebruiken. Hierbij werd uitgegaan van de bestaande doelen, maar dan toegepast op de huidige tijd.

Websitedoelen

  • Kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het merk en product
  • Informeren van bezoekers over het assortiment
  • Toepassen van de nieuwe huisstijl
  • Mogelijkheid om klantaanvragen te ontvangen

Een schot in de roos

Na de presentatie (en goedkeuring) van de nieuwe huisstijl, is Outhands gestart met de ontwikkeling van een nieuw webdesign. Hierin zijn, naast de huisstijl, ook de kernwaarden van FSQ (kwaliteit en betrouwbaarheid) meegenomen. De technische ontwikkeling van de website is, net als in de oude situatie, gerealiseerd in DotNetNuke, beter bekend als DNN. Via dit content management systeem kan FSQ eenvoudig en snel alle teksten in verschillende talen beheren. Ook is de productcatalogus verder uitgebreid met verbeterde filterfuncties.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Air4ceKids logo
Verdoes logo
Huis Ter Duin logo
AxxonIT logo
Floral Trade Group logo
PP logo