Gastvrij Werken - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

Gastvrij Werken

Gastvrij Werken biedt je een andere manier van werken. Een die aansluit bij de zorgverlening anno nu. Het gastvrije gevoel bij bezoekers en patiënten in de zorg, dat is waar Esther Reenders vol passie aan werkt. Het is deze passie, gecombineerd met de creativiteit van Outhands, die heeft geleid tot een prachtige nieuwe website.

Gastvrijwerken

De situatie

De bestaande website van Gastvrij Werken bevatte een standaard template voor WordPress. Door een zogenaamd ‘lek’ in één van de gebruikte plugins werd de website gehackt. Dit deed Esther, het gezicht achter Gastvrij Werken, besluiten een nieuwe website te laten maken. Op maat dit keer.

Websitedoelen

  • Gastvrije uitstraling
  • Informeren van bezoekers over diensten
  • Publiceren van tools en tips
  • Mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak

Stroopwafels

Outhands startte met een nieuwe vormgeving voor de desktop website. Op basis van het logo, de gewenste items, de boodschap en het doel is er een frisse, maar vooral heldere uitstraling gecreëerd. Na de enthousiaste reactie van Esther is Outhands begonnen met de algehele ontwikkeling van de website. Zo is het nu mogelijk direct een persoonlijke afspraak met Esther in te plannen. Mooiste hiervan? Esther neemt altijd stroopwafels mee!

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Air4ceKids logo
Verdoes logo
PP logo
AxxonIT logo
Floral Trade Group logo
Vianen more than Flowers logo