Outhands Internet & Media

Gastvrijwerken

Geplaatst op 31 januari, 2019

Gastvrij Werken biedt je een andere manier van werken die aansluit bij de zorgverlening anno nu. Het gastvrije gevoel bij bezoekers en patiënten in de zorg, dat is waar Esther Reenders vol passie aan werkt. De passie van Esther en de creativiteit van Outhands hebben geleid tot een prachtige nieuwe website.

Oude situatie

De website die actief was in de oude situatie bevatte een “standaard” template voor WordPress. Helaas is door een lek in 1 van de gebruikte plugins de website gehackt en heeft Esther direct besloten een nieuwe op maat gemaakte website te laten ontwikkelen. (Helaas zien we dit vaker gebeuren, zorg altijd dat je WordPress website up-to-date is)

Gewenste websitedoelen

  • Gastvrije uitstraling
  • Informeren bezoekers over diensten
  • Publiceren van tools en tips
  • Maken van persoonlijke afspraak (Esther neemt stroopwafels mee!)

Nieuwe situatie

Als eerst is er door Mark een nieuwe vormgeving ontwikkeld voor de desktop website. Op basis van het logo, gewenste items, boodschap en doel is er een fris, overzichtelijk maar vooral duidelijke uitstraling gecreëerd. Na de enthousiaste reactie van Esther zijn we direct aan de slag gegaan met de ontwikkeling. Wacht niet langer en bekijk de website nu.

Bekijk website