Grand Hotel Huis ter Duin - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

Grand Hotel Huis ter Duin

Het luxe Grand Hotel Huis ter Duin is geen onbekende in de hotelbranche. Een verblijf in het hotel is standaard van hoge kwaliteit. Niet voor niets was Huis ter Duin jarenlang hét spelershotel van ons nationale voetbalelftal.

Grand Hotel Huis ter Duin

De situatie

De wens van Grand Hotel Huis ter Duin was direct duidelijk: alle outlets in hetzelfde content management systeem. Waarom? Onder de hoofdwebsite van het hotel hingen diverse andere websites. In de loop der jaren had Huis ter Duin voor ieder van hun restaurants (Restaurant La Tour, Breakers Beach House en Brasserie La Terrasse) een eigen website laten maken. Al enige tijd was er de behoefte om al deze websites vanuit één platform te kunnen beheren.

Websitedoelen

  • Banqueting dashboard
  • Alle websites in hetzelfde DNN-CMS
  • Mogelijkheid tot het direct boeken van een kamer
  • Geavanceerd validatieformulier

Gemak voor de klant

De vernieuwde website toont in één oogopslag waar het hotel voor staat: luxe! En niet zomaar luxe, maar de bekende luxe van Grand Hotel Huis ter Duin. Naast de luxe uitstraling is het nieuwe design tevens herkenbaar voor de vaste bezoeker. Outhands heeft daarnaast gezorgd voor één platform voor alle websites, zodat deze eenvoudig te beheren zijn.

Op de vernieuwde website kan de bezoeker eenvoudig een kamer boeken. Dit kan direct op de homepage, zonder een ingewikkelde websitestructuur te hoeven doorlopen. Voor elke kamer is er een overzicht gemaakt, maar daarin foto’s, teksten en een knop om direct te reserveren.

Dankzij het nieuwe banqueting dashboard is het voor klanten met een login mogelijk om de opties voor zaalhuur te bekijken. Ze kunnen hun favorieten selecteren en eenvoudig een offerte opvragen.

Dit is het gemakwat Huis ter Duin haar klanten wil bieden. Zowel online als offline.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Floral Trade Group logo
AxxonIT logo
Air4ceKids logo
Verdoes logo
PP logo
Vianen more than Flowers logo