HostingSRV - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

HostingSRV

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Dat is waar HostingSRV voor staat en voor zorgt. Terwijl HostingSRV de vinger aan de pols houdt, ervaart de klant enkel gemak.

De situatie

Er was een visie, een missie en een doel. Maar nog geen tekst, huisstijl en website. En dus klopte HostingSRV aan bij Outhands. Samen kwamen we, door middel van diverse brainstormsessies, tot een goede basis van waaruit gestart kon worden. Allereerst werd een huisstijl gecreëerd, aansluitend op de visie en missie van HostingSRV. Hierna is gekeken naar de wensen omtrent de website en werd gewerkt aan een stevig marketingplan. In enkele maanden ging HostingSRV van ‘een plan op papier’ naar een volwaardige onderneming.

Websitedoelen

  • Een one page lay-out
  • Duidelijke call to action
  • De focus op het aantrekken van partners
  • Een korte en visuele uitleg over de diverse onderwerpen

Keep it simple

Volgens HostingSRV moet webhosting simpel en probleemloos zijn. Het was dan ook duidelijk dat ook hun eigen website aan die eisen moest voldoen. Outhands heeft gezorgd voor een compacte one page-website, overzichtelijk en helder.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Air4ceKids logo
Verdoes logo
AxxonIT logo
Vianen more than Flowers logo
Huis Ter Duin logo
PP logo