Outhands Internet & Media

HostingSRV

Geplaatst op 12 oktober, 2018

HostingSRV, een nieuw concept die nog geen huisstijl en website had. Aan Outhands de taak om dit te ontwerpen en realiseren. Middels brainstormsessies is Outhands tot het onderstaande resultaat gekomen.

Oude situatie

Toen de opdrachtgever bij Outhands aanklopte, was er nog geen sprake van een website. Het bedrijf bestond namelijk alleen nog op papier. Er was nog geen huisstijl en nog geen tekst. Wel een visie, missie en een doel. Door samen met de opdrachtgever te brainstormen is er een huisstijl gecreëerd die aansluit op de visie en missie van HostingSRV. Nadat de huisstijl stond is er verder gekeken naar de wensen voor de website en een marketingplan om alles van de grond te krijgen. Zo is HostingSRV van een plan op papier naar realisatie gegaan.

Websitedoelen op een rij

  • One-paged lay-out
  • Duidelijke Call-to-Action
  • Korte en visuele uitleg over onderwerpen

Doel nieuwe website

Het was belangrijk dat de nieuwe website zou bestaan uit one-page design. Op deze manier zou de website overzichtelijk en duidelijk zijn. Echter, een one-page hield ook in dat alle informatie op de homepage zou komen te staan. Geen subpagina’s waar de opdrachtgever extra informatie op kwijt kon. Hierdoor zijn er korte, bondige en heldere teksten voor de website geschreven. Het design, de teksten en de marketing zijn allemaal op één aspect gefocust namelijk: partner van HostingSRV worden.

Bekijk website