Multi Color Flowers

Geplaatst op 26 februari, 2018

Ten eerste maakt kleur alles mooier, zo denkt Multi Color Flowers. Een groothandel in het kleuren van bloemen, doormiddel van optrekken, dompelen en spuiten. Om dit bekender bij het publiek te maken was de wens een online catalogus met inspiratie.

Multi Color Flowers

In 1996 is Multi Color Flowers officieel opgericht. Vanaf toen is het hard gegaan en vandaag de dag koopt de organisatie bloemen in op de veiling en direct bij de kweker vandaan. Het is een bedrijf dat bestaat uit twintig werknemers die hart voor de zaak hebben. Ambitie, passie en liefde voor de bloemen staan in de organisatie centraal. Multi Color Flowers is gespecialiseerd in het kleuren/verven, glitteren en sneeuwen van alle soorten bloemen en planten. De door Multi Color Flowers gebruikte kleurstoffen zijn milieuvriendelijk en geheel op waterbasis. Door deze werkwijze is het mogelijk om de bloemen/planten in de meest mogelijke kleuren veranderen.

Webdesign

Toen de eigenaar  bij Outhands aanklopte, bestond er nog geen website. Wel waren er volop ideeën hoe de website er ongeveer uit zou moeten zien. In de eerste plaats was dat het een website moest zijn met een online catalogus zonder koopfunctie. Voor het webdesign is er gekozen om gebruik te maken van veel kleur. De kleuren van de website komen rechtstreeks uit het logo van Multi Color Flowers. Verder is de website overzichtelijk en informatief voor de bezoeker.

De nieuwe website is in WordPress met Woocommerce waar de betaalfunctie niet werkt. Elk artikel kan worden aangemaakt en in de juiste categorie worden toegevoegd. Ten slotte is er een optie om nieuws te presenteren op de website waarbij er is gefocust op afbeeldingen.