Outhands Internet & Media

Multi Color Flowers

Geplaatst op 26 februari, 2018

Toen Multi Color Flowers bij ons terecht kwam bestond er nog geen website. Samen met de opdrachtgever was er besproken welke richting Multi Color Flowers op wilde gaan. Van hieruit heeft Outhands een design en huisstijl ontwikkeld. Bekijk nu het kleurrijke resultaat.

Multi Color Flowers

Het idee was er al

Toen de eigenaar bij Outhands aanklopte, bestond er nog geen website. Wel waren er volop ideeën hoe de website er ongeveer uit zou moeten zien. In de eerste plaats was dat het een website moest zijn met een online catalogus zonder koopfunctie. Voor het webdesign is er gekozen om gebruik te maken van veel kleur. De kleuren van de website komen rechtstreeks uit het logo van Multi Color Flowers. Verder is de website overzichtelijk en informatief voor de bezoeker.

De uitvoering

De nieuwe website is in WordPress met Woocommerce waar de betaalfunctie niet werkt. Elk artikel kan worden aangemaakt en in de juiste categorie worden toegevoegd. Ook is er speciaal voor Multi Color Flowers een huisstijl ontwikkelt die de organisatie kan doorvoeren op al haar communicatie uitingen. Hierbij is er gekozen voor vrolijke en heldere kleuren. Deze kleuren komen grotendeels uit het logo die al bestond. Ten slotte is er een optie om nieuws te presenteren op de website waarbij er gefocust is op afbeeldingen.

Websitedoelen op een rij

  • Responsive design
  • Online catalogus zonder koopfunctie
  • WordPress met Woocommerce
  • Ontwikkelen van huisstijl

Bekijk website