Outhands Internet & Media

Oranjevereniging Katwijk

Geplaatst op 13 juli, 2018

Sfeer en gevoel overbrengen via een website. Een lastige uitgave, maar het is Outhands gelukt. Het gevoel van gebondenheid is wat de website van Oranjevereniging Katwijk uitstraalt. Verder is het ook mogelijk om op de website tickets te kopen en de laatste agendapunten te bekijken. Bekijk wat Outhands nog meer heeft gedaan voor Oranjevereniging Katwijk

Oranjevereniging Katwijk aan de Rijn

Meer overzicht

De website van Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn was toe aan een nieuw design. De oude website was bijvoorbeeld verouderd en voldeed niet meer aan de huidige wensen. Wat nog wel voldeed was de huisstijl van de Oranjevereniging. De opdrachtgever kwam dan ook met de specifieke wens om de sfeer en het gevoel van de oude website te transformeren in een modernere website van deze tijd. Een website die gezelligheid, gebondenheid en samenzijn uitademt. De opdracht voor Outhands was helder: het gevoel van gebondenheid vasthouden en vertalen naar een design van nu.

De online agenda

Bij de Oranjevereniging kwamen veel verschillende personen kijken die ieder hun eigen wensen hadden. Het was daarom voor Outhands belangrijk om middels verschillende brainstormsessies achter de gezamenlijke visie en missie te komen. Al snel was duidelijk dat de volgende speerpunten belangrijk waren: de online agenda, de foto’s en het laatste nieuws. Naast deze speerpunten was het ook van belang dat je de tickets voor evenementen kan kopen op de website. Hiervoor heeft Outhands een online ticketsysteem ontwikkelt die niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ook zonder problemen werkt.

Websitedoelen op een rij

  • Responsive design
  • Online agenda
  • Ticketsysteem
  • Fotogalerij

Bekijk website