Ouwehand Visverwerking

Geplaatst op 26 februari, 2018

Denk je aan haring, dan denk je aan Ouwehand Viswerking, naast de beste haring hebben ze ook heerlijke recepten waar je meteen mee aan de slag kunt. De vernieuwde website zorgt ervoor dat je deze recepten ook op je mobiel kunt inlezen. Eetsmakelijk!

Ouwehand Visverwerking

Ouwehand is in 2009 in handen van de Katwijkse rederij Parlevliet en van der Plas gekomen. Dit betekent dat de organisatie effectiever te werk kan gaan, aangezien men nu dichter bij de bron zit en de eerste keus heeft wat de gevangen haring betreft. Dit zorgt ervoor dat Ouwehand de beste kwaliteit kan blijven aanbieden, want kwaliteit staat uiteraard voorop. Momenteel is Ouwehand marktleider in Nederland als het gaat om visproducten. Er zijn ongeveer 100 personeelsleden werkzaam, waarvan het grootste deel in de Katwijkse fabriek.

Webdesign en ontwikkeling

Het webdesign van Ouwehand moet overzichtelijk, herkenbaar en fris zijn. In één oogopslag is het duidelijk dat je op de website van Ouwehand terecht bent gekomen. De kleuren uit het logo komen hierbij in elke aspect terug. Zodra je op het kopje [producten] klikt blijf je op de homepage en komt er een dropdown naar beneden. In deze dropdown zie je alle producten van Ouwehand. Zodra je op een product klikt kom je op de productpagina met hierop de voedingswaarden, allergenen, ingrediënten en andere aanvullende informatie.

Maatwerk en CMS implementatie

De lekkerste visrecepten zijn makkelijk en snel te vinden op de website van Ouwehand. De receptenpagina is tot stand gekomen door maatwerk. De pagina is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ook deze pagina is volledig in de huisstijl waardoor de bezoeker direct herkent dat het om een recept van Ouwehand gaat. Klik je op een recept dan staat er de volgende informatie:

  • voor hoeveel personen het recept is;
  • de ingrediëntenlijst;
  • bereidingswijze;
  • met welk product het recept gemaakt is.