Ouwehand Visverwerking - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

Ouwehand Visverwerking

Ouwehand verwerkt vis tot uiteenlopende, maar vooral smakelijke, producten. Van de welbekende rolmopsen tot mosselen in pot. Bij Ouwehand staat kwaliteit voorop en wordt er gewerkt met duurzame vis.

Ouwehand visverwerking

De situatie

Er was een website, maar deze functioneerde niet naar behoren. De website was verouderd en voldeed niet meer aan de (inmiddels bijgestelde) wensen. Daarnaast was de website niet responsive, en dus niet meer van deze tijd. Eén van de belangrijkste verbeterpunten, een website moet immers op alle soorten schermen prettig in gebruik zijn.

Websitedoelen

  • Responsive design
  • Receptenpagina (op maat)
  • Uitschuifbare productenpagina
  • Catalogus toevoegen

Tijd voor een (Hollandse) nieuwe

Het design van de website ging compleet op de schop. Er ontstond een nieuwe frisse look; overzichtelijk en herkenbaar. De kleuren van het logo komen terug in ieder aspect van de website. Het kopje ‘producten’ heeft een dropdown gekregen, met daarin alle producten van Ouwehand. Klikt de bezoeker op een product, dan komt deze terecht op de specifieke productpagina met informatie over ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en aanvullende informatie. De website is nu responsive en zeer gebruiksvriendelijk. Een extra toevoeging is de receptenpagina, waarop bezoekers inspiratie kunnen opdoen.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Floral Trade Group logo
AxxonIT logo
Vianen more than Flowers logo
Huis Ter Duin logo
Verdoes logo
Air4ceKids logo