Ouwehand Visverwerking - Outhands Internet & Media
Office artwork Outhands

Ouwehand Visverwerking

Ouwehand Visverwerking had al een website, maar deze voldeed niet meer aan de verwachtingen. Outhands heeft het design compleet veranderd en nu heeft Ouwehand een fris en overzichtelijk design. Verder hebben ze ook heerlijke recepten op de website staan die ook jij gemakkelijk thuis kunt maken. Bekijk wat we nog meer hebben gedaan voor Ouwehand Visverwerking.

Ouwehand visverwerking

Oude situatie

Ouwehand viswerking had een website, maar deze functioneerde niet naar behoren. De website voldeed niet meer aan de huidige wensen. Deze was verouderd en was toe aan een nieuw, fris en overzichtelijk design. Naast dat de website verouderd was, was de website ook nog niet responsive gemaakt. Zowel op grote beeldschermen als op kleine smartphoneschermen moest de website prettig te bezoeken en te navigeren zijn. Ten slotte ‘gebeurde er niks’ op de website.

Tijd voor een (Hollandse) nieuwe

De nieuwe website is overzichtelijk, herkenbaar en fris. De kleuren uit het logo moesten in elk aspect van de website terug komen. Zodra je op het kopje [producten] klikt blijf je op de homepage en komt er een dropdown naar beneden. In deze dropdown zie je alle producten van Ouwehand. Zodra je op een product klikt kom je op de productpagina met hierop de voedingswaarden, allergenen, ingrediënten en andere aanvullende informatie. De receptenpagina is tot stand gekomen door maatwerk. De pagina is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Websitedoelen op een rij

  • Responsive design
  • Maatwerk receptenpagina
  • Uitschuifbare productenpagina
  • Voorzien van catalogus

Bekijk website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Verdoes logo
Air4ceKids logo
PP logo
Huis Ter Duin logo
Floral Trade Group logo
AxxonIT logo