Van der Plas Flowers & Plants

Geplaatst op 26 februari, 2018

Een website geïntegreerd in de nieuwe Florisoft webshop. Een grote stap in de bloemenwereld, maar hard nodig. De webshop en website samenvoegen is scoren voor de zoekmachines. Potentiële zoekende klanten zullen sneller de website vinden.

Van der Plas

Van der Plas is een modern exportbedrijf, met de persoonlijke aanpak van een traditionele lijnrijder. Bestellen via de vernieuwde webshop is makkelijk en snel, maar ze hebben ook graag persoonlijk contact met de klant. Voor iedere klant heeft Van der Plas een vast contactpersoon, waar klanten in eigen taal met vragen of wensen terecht kunnen via de telefoon, e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp. Alle verkopers zijn gepassioneerde specialisten, ze kennen de regio en kunnen alles over de producten vertellen.

Ontwikkeling

Van der Plas is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Met inmiddels een breed scala aan snijbloemen, planten, snijgroen, sierplanten en decoratie voor bloemisten. De organisatie blijft groeien en daarom is de ontwikkeling van de website hard nodig. Een website geïntegreerd in de nieuwe Florisoft webshop was dan ook hard nodig. De webshop en website samenvoegen is scoren voor de zoekmachines. Potentiële zoekende klanten zullen sneller de website vinden. Naast de ontwikkeling van de website verzorgen wij ook de ontwikkeling van het Intranet.

Maatwerk CMS

Naast de ontwikkeling van de website en het Intranet heeft Outhands ook maatwerk geleverd. Het gaat hierbij om maatwerk CMS die door middel van een API content aanlevert aan de nieuwe webshop van Florisoft. Zij combineren hun kennis van software, hardware en e-commerce en blijven zo voorop lopen wanneer het gaat om het integreren van nieuwe technologieën. Door de modulaire opbouw is de software van Florisoft geschikt voor iedere onderneming die actief is in de bloemen- en plantenhandel en kwekerijen. In de oude situatie werd er een losse website gemaakt welke doorlinkte naar een aparte webshop. Het maatwerk CMS biedt de oplossing dat er nog maar één website nodig is inclusief webshop.