Outhands Internet & Media

Van der Plas Flowers & Plants

Geplaatst op 26 februari, 2018

Outhands ontwikkelt ook maatwerk voor haar klanten. Van der Plas flowers is hier een goed voorbeeld van. Het ging hierbij om maatwerk CMS die door middel van een API content aanlevert aan de nieuwe webshop van Florisoft. Bekijk wat we nog meer hebben gedaan voor Van der Plas Flowers & Plants.

van der Plas

Met de tijd mee

De organisatie bleef groeien en daarom was de ontwikkeling van de website van groot belang. Een website geïntegreerd in de nieuwe Florisoft webshop was hard nodig. De webshop en website samenvoegen zou scoren zijn voor de zoekmachines. Potentiële zoekende klanten zouden op deze manier sneller de website vinden. In de oude situatie werd er een losse website gemaakt welke doorlinkte naar een aparte webshop. Het maatwerk CMS biedt de oplossing dat er nog maar één website nodig is inclusief webshop.

Intergreren in Webshop 3

Naast de ontwikkeling van de website en het Intranet heeft Outhands ook maatwerk geleverd. Het gaat hierbij om maatwerk CMS die door middel van een API content aanlevert aan de nieuwe webshop van Florisoft. Zij combineren hun kennis van software, hardware en e-commerce en blijven zo voorop lopen wanneer het gaat om het integreren van nieuwe technologieën. Door de modulaire opbouw is de software van Florisoft geschikt voor iedere onderneming die actief is in de bloemen- en plantenhandel en kwekerijen.

Websitedoelen op een rij

  • Responsive design
  • Samenvoegen webshop en website
  • Maatwerk CMS
  • Ontwikkeling intranet

Bekijk website