van der Plas Flowers & Plants - Outhands Internet & Media
Sterkste Schakel - Outhands Internet & Media

Wij zijn genomineerd!

Met trots melden wij dat wij zijn genomineerd voor de sterkste schakel van 2020, een award voor service en klantgerichtheid.

Lees verder Sluit bericht
Office artwork Outhands

van der Plas Flowers & Plants

Het moderne exportbedrijf Van der Plas hanteert nog altijd de persoonlijke aanpak van een traditionele lijnrijder. Het bedrijf werkt vanuit een passie en voorziet haar klanten dagelijks van de mooiste producten. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, snijgroen, planten, decoraties en vele andere artikelen. Van der Plas biedt hiermee een totaalpakket voor de bloemist.

van der Plas Flowers & Plants

De situatie

Van der Plas groeide de afgelopen jaren flink door. Mede daardoor was de doorontwikkeling van de website van groot belang. Ook was het belangrijk de website te integreren in de nieuwe Florisoft-webshop. Een goede samenvoeging van de website en webshop zou tevens gunstig zijn voor de zoekmachineresultaten. Zo zou de website sneller gevonden worden door potentiële klanten. In de bestaande situatie werd vanuit de (losse) website doorgelinkt naar een aparte webshop.

Websitedoelen

  • Responsive design
  • Samenvoegen van de webshop en website
  • Maatwerk-CMS
  • Ontwikkelen van intranet

Met de tijd mee

Outhands werkte aan de doorontwikkeling van de bestaande website, waarbij deze onder meer responsive werd gemaakt. Zo is de website geschikt voor zowel desktop als tablet en mobiele telefoon. Ook werd er een intranetomgeving ontwikkeld.

Naast de ontwikkeling van de website en het intranet heeft Outhands gezorgd voor een content management systeem op maat. Dit systeem levert content voor de nieuwe webshop van Florisoft door middel van een API. Florisoft combineert kennis van software, hardware en e-commerce op optimale wijze, waardoor zij steevast voorop loopt wanneer het gaat om het integreren van nieuwe technologieën. Dankzij het maatwerk-CMS is er nu nog maar één website nodig, inclusief webshop.

Bekijk de website

Interesse?

Denk je dat we een goede match zijn? Of kunnen we je overtuigen? (Doen we met liefde). We drinken graag een kopje koffie met je. We horen van je!

We werken samen met klanten groot en klein

Verdoes logo
Huis Ter Duin logo
PP logo
Air4ceKids logo
AxxonIT logo
Vianen more than Flowers logo