Outhands Internet & Media
Concept ontwikkeling

Wat we doen

Strategie & Concept

Een idee uitwerken tot een werkend plan.

Elke idee, wens of onderscheidend marketingconcept begint met veel suggesties en start pas echt met een sterk concept. Om tot de beste ideeën te komen zal er eerst een brainstormsessie plaatsvinden. Tientallen ideeën, niets is fout, er zijn geen grenzen. Onder begeleiding van Outhands gaan wij aan de slag met jouw wensen uit te werken tot een volledig, onderscheidend en creatief concept. Maak direct een afspraak om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees meer over Strategie & Concept
Strategie & Concept
Design & Content

Design & Content

Content is koning, laat het spreken met een goed design.

Outhands werkt altijd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en content. Neem nu responsive webdesign. Responsive webdesign is een benadering waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten. Op deze manier zijn foto’s en teksten altijd duidelijk zichtbaar en goed leesbaar. Voor dit design is er één website nodig, die zich aanpast aan elk scherm. Het hebben van een responsive website is belangrijk omdat steeds meer bezoeken aan een website via de telefoon en tablet gebeurt.

Lees meer over Design & Content

Ontwikkeling

De ontwikkeling van de applicatie of website is een proces.

Een applicatie op maat, haalbare kaart of illusie? Outhands kan binnen een bedrijf verschillende processen automatiseren. Dit houdt het verbeteren van bestaand (oude)applicaties in, of het digitaliseren van papieren handwerk. Met een investering in een applicatie op maat: ben je niet alleen minder tijd kwijt, ook levert dit geld op. Denk bijvoorbeeld aan een voorraad- of facturatiesysteem op maat. Kom gerust met jouw vraagstuk bij Outhands. Wij voorzien je van degelijk advies.

Lees meer over Ontwikkeling
Ontwikkeling 1 Ontwikkeling 2
Conversie & Marketing

Conversie & Marketing

Is het doel behaald? Meten is weten en daarna verbeteren.

Outhands biedt marketing die aansluit op de eisen van deze tijd. Een website is tegenwoordig meer dan een mooi visitekaartje. Je wilt graag dat potentiële klanten je website vinden en contact met je opnemen. Een goed strategisch marketingplan zorgt ervoor dat je het optimale uit online marketing haalt. Een groot voordeel van online marketing is het vastleggen van alle data via de website en andere kanalen. Outhands geeft eenvoudig inzicht in de investering en opbrengsten.

Lees meer over Conversie & Marketing

Drukwerk & Reclame

Van ontwerpen tot het drukken, wij nemen het voor jou uit handen.

Tegenwoordig is het enorm lastig om je van andere bedrijven te onderscheiden. Laat staan dat dit nou net hetgeen is wat wij allemaal willen: ‘ons onderscheiden’. Er zijn veel (nieuwe) technieken hiervoor, denk aan social media en websites. Outhands heeft haar eigen designers die dagelijks bezig zijn met doen wat zij het beste kunnen: designen. Naast online is het ook mogelijk om ‘offline’ op te vallen zoals met drukwerk en print. Want: “Een eerste indruk maak je maar 1 keer.”

Lees meer over Drukwerk & Reclame
Drukwerk & Reclame