Diensten. Dit zijn onze passies

#1

Webdesign & Ontwikkeling

Outhands verzorgt webdesign, vormgeving en applicatie ontwikkeling. Webdesign is niet alleen onze expertise, het is onze passie. Samen met jou bespreken we tijdens een afspraak de mogelijkheden en wensen. Onze vormgevers vertalen dit vervolgens naar een ontwerp. Binnen dit ontwerp houden wij rekening met websitedoelen, doelgroep en weergave op verschillende apparaten zoals pc, laptop en smartphone.

Waar de andere stoppen, gaan wij verder. Outhands monitort continue uw website en adviseert bij nieuwe trends, updates en mogelijkheden. Dit traject is ook perfect te combineren met internet marketing.

Direct afspraak maken
#2

Concept Ontwikkeling

Elke idee, wens of onderscheidend marketingconcept begint met veel suggesties en start pas echt met een sterk concept. Om tot de beste ideeën te komen zal er eerst een brainstormsessie plaatsvinden. Tientallen ideeën, niets is fout, er zijn geen grenzen. Onder begeleiding van Outhands gaan wij aan de slag met jouw wensen uit te werken tot een volledig, onderscheidend en creatief concept. Maak direct een afspraak om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Direct afspraak maken
#3

Applicatie Ontwikkeling

Voor applicatie ontwikkeling ben je bij Outhands aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en realiseren software en IT-media producten. Hierbij kun je denken aan: toepassingsprogramma’s, netwerkprogramma’s, applicaties voor het internet en interactieve informatiedragers. We gaan als eerste aan de slag met een concept ontwikkeling om de beste ideeën boven water te krijgen.

Direct afspraak maken
#4

Internet Marketing

Internet marketing kan niet meer ontbreken bij een juiste werking van een website. Deze dagen is er steeds meer concurrentie waardoor het steeds moeilijker is om online op te vallen. Wij van Outhands weten precies hoe wij jouw onderneming moeten laten opvallen tussen al deze concurrentie. Outhands werkt niet via één bepaalde methode of techniek. De combinatie van verschillende technieken en het inspelen op trends en geanalyseerde data, zorgen voor succes.

Direct afspraak maken
#5

Grafisch Vormgeven

Outhands geeft met grafisch vormgeven vorm aan informatie in tekst en beeld. Via diverse media vertellen wij een verhaal aan een specifiek publiek. Outhands ontwerpt identiteit en is niet bang om de interactie aan te gaan met de gebruiker. Wij verbinden jouw fascinaties en opvattingen met elkaar om tot een mooi eindresultaat te komen. Outhands wil overal manifesteren waar communicatie noodzakelijk is.

Direct afspraak maken
#6

Reclame & Drukwerk

Je bedrijf onder de aandacht brengen via reclame en drukwerk is een creatief proces. Doormiddel van verschillende manieren kun je jouw voetafdruk achterlaten bij de klant. Wij bieden hier verschillende diensten in aan speciaal voor jou. Outhands realiseert reclame en drukwerk naar wens. Je kunt hierbij denken aan visitekaartjes, folders, brochure, banners, notitieboekjes en nog veel meer. U vraagt, wij draaien.

Direct afspraak maken

Versterk
jij ons team?

Wil jij werken in een jong, dynamisch team en kun je ook nog een potje Fifa? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet staat jouw ideale baan of stage er tussen.

Bekijk de vacatures

Koffie, thee
fris of een biertje?

De gezichten achter dit creatieve team in het echt zien en beter leren kennen? Twijfel niet en maak een afspraak of kom spontaan langs. De koffie en thee staat altijd voor je klaar. Met geluk staat er ook nog een biertje koud.

Neem contact op
Feedback