Outhands Internet & Media

Blogging

Blogging is een persoonlijke website met verhalen over het leven van de schrijver. Het is een soort online openbaar dagboek waar de schrijver de lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt. Er zijn weblogs over honderden onderwerpen te vinden, elke blogger bepaalt zelf waar hij of zij graag over schrijft.

Bedrijven die bloggen:

  • worden beter onthouden;
  • worden gezien als een expert;
  • inspireren en helpen anderen;
  • werken aan een betere SEO.

Wanneer een organisatie besluit om te gaan bloggen is het tijd voor een plan. De eerste vraag is: wie gaat de blogs schrijven? Dit kunnen medewerkers van een organisatie doen, of een externe partij zoals Outhands. Deze beslissing kan van veel verschillende factoren afhangen. Onthoudt dat wanneer een organisatie zelf gaat schrijven, daar tijd en discipline voor nodig is.

Blogging onderwerpen

Het is verstandig om alvorens je begint met schrijven, een lijst van onderwerpen te maken. Ga je elke week een blogbericht schrijven? Bedenk dat er dan minstens 25 onderwerpen nodig zijn voordat er een start gemaakt kan worden. Goed plannen, vooruit schrijven en discipline zijn hierbij de keywords.

Outhands blog

Goed voorbeeld doet goed volgen. Ook bij Outhands plaatsen we twee keer in de maand een blog op de website. Op deze manier inspireren en helpen we anderen. Ook werken we aan onze SEO en meten we welke onderwerpen klanten belangrijk vinden. Naast het schrijven van onze eigen blog, schrijven we ook voor onze klanten.

Outhands heeft voor de volgende klanten blogs geschreven: Accent Accountancy.  Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.