Outhands Internet & Media

Copywriting

Allereerst: het schrijven van overtuigende teksten: dat is copywriting. Een copywriter is een tekstschrijver die is gespecialiseerd in het schrijven van reclametekst en andere wervende teksten. Copywriters schrijven zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties. Beeld is belangrijk voor een website of marketinguitingen, maar tekst des te meer. Met het schrijven van de juiste teksten is het mogelijk om doelen te behalen.

Beeld is belangrijker voor een website of marketinguitingen, maar tekst des te meer. Met het schrijven van de juiste teksten is het mogelijk om doelen te behalen.

Copywriting

Voor het schrijven van overtuigende teksten is het belangrijk dat een organisatie weet waarom ze uniek zijn. Wat heeft de organisatie dat andere organisaties niet hebben? Dit kan om producten gaan of over de service. Het is belangrijk om clichés hierbij te vermijden omdat klanten daar snel doorheen prikken. Bovendien: wanneer een organisatie niet weet wat de Unique Selling points zijn is het lastig om overtuigende teksten te schrijven.

Tekststructuur

Naast het weten van een Unique Selling Point (USP) is het ook belangrijk dat de tekststructuur op de juiste manier is toegepast. Bekijk de teksten op een website goed en bekijk of de teksten op de volgende manier zijn opgebouwd:

  • Oprolbaar schrijven; oftewel de belangrijkste informatie als eerste
  • Duidelijke alinea’s en goede tussenkoppen
  • Voldoende witruimte
  • Een goed ritme: afwisseling van korte en lange zinnen

Outhands heeft o.a. voor de volgende klanten websiteteksten geschreven: Star en van der Gugten en Multi Color Flowers. Meer weten over copywriting? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces.  Ten slotte: voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.