Outhands Internet & Media

Drukwerk

Tegenwoordig is het enorm lastig om je van andere bedrijven te onderscheiden. Laat staan dat dit nou net hetgeen is wat wij allemaal willen: ‘ons onderscheiden’. Er zijn veel nieuwe technieken hiervoor, denk aan social media en websites. Naast online is het ook mogelijk om ‘offline’ op te vallen zoals met drukwerk en print.

Print werkt

Zodra je besloten hebt dat je gebruik wil maken van drukwerk of print, wil je wel weten wat de voordelen zijn. Zo is een groot voordeel dat je naamsbekendheid onder de aandacht brengt. Daarnaast probeer je de klant ook tot actie aan te zetten. Je wil iets van de klant en dat probeer je te bereiken met drukwerk. Ook vergroot het de kennis bij de klanten door middel van brochures, flyers en folders. Het is daarbij enorm van belang om goed te kijken naar de doelstellingen. Wat wil je bereiken met het drukwerk? Kennis, houding of gedrag veranderen? Wanneer een organisatie hier goed naar kijkt haal je de beste voordelen uit jouw drukwerk en behaal je hiermee je doelen.

Een eerste indruk maak je maar 1 keer.

Tussen al die tientallen soorten drukwerk zal uiteraard een passende match voor jou zitten. Voor je weet welk soort je moet hebben, is het belangrijk om duidelijk te stellen wat je wilt verspreiden. Wat wil je de klanten vertellen? Wat moet de klant vervolgens doen met de gegeven informatie? Moeten ze producten bestellen? Wil je dat ze meer weten over jouw bedrijf? Wil je dat ze jouw bedrijf herkennen? Het is enorm belangrijk om dit duidelijk te hebben zodat je de perfecte match in drukwerk vindt. Wij snappen dat dit moeilijk kan zijn en brainstormen daarom graag met jou verder over de verschillende soorten informatie en doelen. Twee weten immers meer dan één.

Print en drukwerk bestellen

Outhands heeft voor de volgende klanten drukwerk gemaakt: Bab Star en Slijterij de Hoorn.  Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.