Responsive design

Allereerst: responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop  tot mobiele telefoons). Op deze manier zijn foto’s en teksten altijd duidelijk zichtbaar en goed leesbaar. Voor dit design is er één website nodig, die zich aanpast aan elke scherm. Het gaat hierbij om de desktop, tablet en mobiele telefoon. Het hebben van een responsive website is belangrijk omdat steeds meer bezoeken aan een website via de telefoon en tablet gebeurt.

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons)

Responsive design is geen trend, maar in de huidige tijd met alle Mobile devices nodig. Het is hierbij mogelijk om een bestaande website responsive te maken of voor een totaal nieuwe website te gaan. Een goed doordacht design zal als resultaat hebben dat bezoekers langer op de website blijven hangen en overgaan tot een actie. Bovendien, een professionele website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor een beter imago.

 Voordelen responsive design:

  • snelle laadtijd van de website op mobiel;
  • bezoekers blijven langer op de website;
  • bezoekers gaan sneller over tot actie.

Controleer op [mobile friendly] of een website ‘responsive’ is. Is de website niet responsive? Tijd om dit probleem aan te pakken. Vianen Flowerexport en Accent Accountancy  gingen jou voor Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Noordwijk, vlakbij Katwijk en Rijnsburg in de Duin- en Bollenstreek. Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Ten slotte: voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.