Outhands Internet & Media
Code impression

Ontwikkeling

Een applicatie, website of ontwikkeling op maat: haalbare kaart of illusie? Outhands kan binnen een bedrijf verschillende processen automatiseren. Dit houdt het verbeteren van bestaand (oude)applicaties in, of het digitaliseren van papieren handwerk. Met een investering in een applicatie op maat ben je niet alleen minder tijd kwijt, ook levert dit geld op. Denk bijvoorbeeld aan een voorraad- of facturatiesysteem op maat.

Bij het ontwikkelen van online producten streven wij altijd naar een aantal belangrijke kenmerken van een goed online product.

  • Snelle laadtijden van pagina(s)
  • Hoger terechtkomen in de zoekmachine(s)
  • Aantrekkelijke vormgeving passend bij de huisstijl
  • Een responsive design
  • Gebruiksvriendelijke beheer omgeving

WordPress

Het beheren van een WordPress website is heel gemakkelijk. In het design geven wij aan waar de content moet komen, zo is het voor de eindgebruiker net als alsof ze een Word document aan het bewerken zijn. Gebruiksvriendelijk en snel. Lees meer over WordPress.

Maatwerk

Waarom zou je bij een applicatie kiezen voor een standaardvariant? Met een maatwerk applicatie kun je van A tot Z precies kiezen hoe een applicatie in elkaar moet zitten en hoe het eruit moet zien. Outhands heeft jarenlange ervaring in het maken van applicaties en kan jou perfect op de juiste weg helpen. Lees meer over Maatwerk.

Ontwikkeling voor jou

Outhands heeft o.a. voor de volgende klant een online ontwikkeling opgezet: Multi Color Flowers. Bekijk hier een selectie van onze werk. Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.