Ontwikkeling

De ontwikkeling van de applicatie of website is een proces

Een applicatie of ontwikkeling op maat: haalbare kaart of illusie? Outhands kan binnen een bedrijf verschillende processen automatiseren. Dit houdt het verbeteren van bestaand (oude)applicaties in, of het digitaliseren van papieren handwerk. Met een investering in een applicatie op maat ben je niet alleen minder tijd kwijt, ook levert dit geld op. Denk bijvoorbeeld aan een voorraad- of facturatiesysteem op maat.

HTML 5 en CSS

In het huidige tijdperk is het steeds belangrijker om video en audio te integreren op de website. Vaak is het daarbij nodig om (Flash)plug-ins te hebben. Met HTML5 is dit niet meer nodig. Er zijn geen externe bronnen meer nodig om deze bestanden ‘in te vliegen’. Bovendien is het zonder flash mogelijk om de video en audio op alle mobiele apparaten te gebruiken.

HTML5 is de basis, het fundament. Het vormgeven van de website gebeurt door CSS3. Deze fase gaat echt over het designen. Andere lettertypes, teksteffecten, patronen, schaduwrandjes, kleuren en animaties. Ook hier geldt dat we zaken vaak ook wel kunnen oplossen met bijvoorbeeld plaatjes of javascript. Daar kleven nadelen aan, oplossingen in de stylesheets zijn ook hier uniformer, sneller en meer internet-eigen.

WordPress

Outhands maakt een website altijd uniek door het maken van een eigen design. Dit design geven we vorm in samenspraak met de klant. De klant heeft een idee, wij de kennis en ervaring. Dit samen is een gouden combinatie die tot heuse kunstwerken leidt. De website draait op wordpress, maar het design is eigen. Ook is het mogelijk om media tot leven te laten komen. Dit gebeurt in uitgebreide galerieën. Upload tientallen foto’s, video’s en documenten dankzij het uitgebreide bestandsopslag.

Ontwikkeling voor jou

Outhands heeft o.a. voor de volgende klant een ontwikkeling opgezet: Accent Accountancy. Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Noordwijk, vlakbij Katwijk en Rijnsburg in de Duin- en Bollenstreek. Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.