Outhands Internet & Media

Maatwerk

Bij Outhands werken we met een gedreven team van creatieve aan projecten om jouw internetervaring te verhogen. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van maatwerk applicatie. Een applicatie is een computertoepassing waarmee de gebruiker specifieke taken uitgevoerd. Dankzij een maatwerk applicatie kun je taken efficiënter uitvoeren en meer meetbaar maken.

Maatwerk applicatie

Als ondernemer heb je vaak eigen ideeën over hoe je producten of diensten aan de man brengt. Vaak is het zo dat je hiervoor een bepaalde strategie hebt bedacht nadat er uitvoerig een brainstormsessie is gehouden met het team. Er is hierbij gekozen voor een bepaald CMS en social media strategie. Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. Alles gaat naar wens van de onderneming.

Waarom zou je bij een applicatie kiezen voor een standaardvariant? Met een maatwerk applicatie kun je van A tot Z precies kiezen hoe een applicatie in elkaar moet zitten en hoe het eruit moet zien. Outhands heeft jarenlange ervaring in het maken van applicaties en kan jou perfect op de juiste weg helpen. Voor verschillende ondernemingen in de Duin & Bollenstreek, maar ook voor stichtingen maken wij dagelijks applicaties op maat. Bekijk hier ons werk.

Voordeel van maatwerk

Er is maar één nadeel met maatwerk applicaties en dat is dat het meer denkwerk van een organisatie vraagt. Het is ook de vraag of we dit een nadeel mogen noemen want het is uiteindelijk beter voor de organisatie. We zetten daarom liever de voordelen van maatwerk op een rijtje:

 • Het product onderscheidt zich van de rest
 • Er is minder weerstand bij invoering in de organisatie omdat de software is afgestemd op het werk van de gebruiker
 • Maatwerk is flexibel bij veranderingen in de organisatie
 • Maatwerk sluit perfect aan op de wensen. Van huisstijl tot opslag van gegevens. In overleg is vrijwel alles mogelijk
 • Het voorkomt onnodige invoer van data. Controle van data is afgestemd op artikelen, diensten en processen
 • Het biedt tijdwinst bij implementatie door betrokkenheid in een eerder stadium
 • Maatwerk heeft een verhoogd gebruikersgemak;
  70% tot 80% is standaard in de applicatie geïntegreerd. Dit kunnen zaken zijn zoals intranet, ondersteuning voor de sales-afdeling, agendafuncties met beheer en vele andere modules. Je kiest enkel wat nodig is
 • De maatwerk applicatie is online toegankelijk vanaf elke plek;
  Zeer gebruiksvriendelijk CMS voor beheer van alle modules, toegangsrechten etc. voor zowel eigen mensen als klanten, leveranciers etc.

Contact

Wil je meer weten over maatwerk applicaties en wat wij voor jou kunnen beteken? Twijfel niet en neem met ons contact op. Alleen meer informatie? Dat kan ook, kom gerust eens langs voor een kopje koffie of biertje en wij voorzien je graag van meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.