Outhands Internet & Media

WordPress

Veel klanten vinden het prettig wanneer ze zelf blogberichten kunnen plaatsen. Ook het bijhouden en aanpassen van de eigen pagina’s ervaren ze als prettig. Om dit te kunnen realiseren kan Outhands een website in WordPress ontwikkelen.

WordPress vormt de basis van 30% van het internet.

Unieke website

Outhands maakt een website altijd uniek door het maken van een eigen design. Dit design geven we vorm in samenspraak met de klant. De klant heeft een idee, wij de kennis en ervaring. Dit samen is een gouden combinatie die tot heuse kunstwerken leidt. De website draait op WordPress, maar het design is eigen. Ook is het mogelijk om media tot leven te laten komen. Dit gebeurt in uitgebreide galerieën. Upload foto’s, video’s en documenten dankzij het uitgebreide bestandsopslag systeem.

Website van Arteflame

Responsive design

Ook wanneer Outhands gebruik maakt van WordPress maken we een design responsive. Foto’s en teksten zijn altijd duidelijk zichtbaar en goed leesbaar op elk apparaat. Dit komt omdat het design zich aanpast aan het apparaat waarop je de website inleest. Wanneer je kiest voor responsive ziet een website er altijd, en overal, geweldig uit.

De klant heeft een idee, wij de kennis en ervaring.

Ook met WordPress is het mogelijk om gebruik te maken van social media-publicatie en sharing-knoppen. Ook SEO-hulpmiddelen en inzichtelijke sitestatistieken om de bezoekersaantallen te verhogen en de groei te bewaken. Verder blijft de website altijd beschikbaar, beveiligd en kan Outhands back-ups maken van uw WordPress omgeving.

Makkelijk te beheren

Het beheren van een WordPress website is heel gemakkelijk. In het design geven wij aan waar de content moet komen, zo is het voor de eindgebruiker net als alsof ze een Word document aan het bewerken zijn. Gebruiksvriendelijk en snel.

Het is via WordPress heel makkelijk om een overzicht van opdrachten of diensten te beheren. Zo kan u gemakkelijk en snel content aanpassen in een gebruiksvriendelijke omgeving.

Outhands heeft o.a. voor de volgende klanten een WordPress website opgezet: Accent Accountancy, Arteflame & DBS2. Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.