WordPress

Veel klanten vinden het prettig wanneer ze zelf blogberichten kunnen plaatsen. Ook het bijhouden en aanpassen van de eigen pagina’s ervaren ze als prettig. Om dit te kunnen realiseren kan Outhands een website in WordPress zetten.

WordPress vormt de basis van 30% van het internet.

Unieke website

Outhands maakt een website altijd uniek door het maken van een eigen design. Dit design geven we vorm in samenspraak met de klant. De klant heeft een idee, wij de kennis en ervaring. Dit samen is een gouden combinatie die tot heuse kunstwerken leidt. De website draait op wordpress, maar het design is eigen. Ook is het mogelijk om media tot leven te laten komen. Dit gebeurt in uitgebreide galerieën. Upload tientallen foto’s, video’s en documenten dankzij het uitgebreide bestandsopslag.

Responsive design

Ook wanneer Outhands gebruik maakt van WordPress maken we een design responsive. Foto’s en teksten zijn altijd duidelijk zichtbaar en goed leesbaar op elk apparaat. Dit komt omdat het design zich aanpast aan het apparaat waarop je de website inleest. Wanneer je kiest voor responsive ziet een website er altijd, en overal, geweldig uit.

De klant heeft een idee, wij de kennis en ervaring. Dit samen is een gouden combinatie.

Ook met WordPress is het mogelijk om gebruik te maken van social media-publicatie en sharing-knoppen. Ook SEO-hulpmiddelen en inzichtelijke sitestatistieken om de bezoekersaantallen te verhogen en de groei te bewaken. Verder blijft de website altijd beschikbaar, beveiligd en kan Outhands back-ups maken.

Outhands heeft o.a. voor de volgende klant WordPress opgezet: Accent Accountancy. Meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Noordwijk, vlakbij Katwijk en Rijnsburg in de Duin- en Bollenstreek. Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.