Outhands Internet & Media
Planning impression

Strategie & Concept

Elke idee, wens, strategie of onderscheidend marketingconcept begint met veel suggesties en start pas echt met een sterk concept. Om tot de beste ideeën te komen zal er eerst een brainstormsessie plaatsvinden. Tientallen ideeën, niets is fout, er zijn geen grenzen. Onder begeleiding van Outhands gaan wij aan de slag met jouw wensen uit te werken tot een volledig, onderscheidend en creatief concept.

Uniek en origineel

Voor bedrijven leveren wij websites op maat met een uniek en origineel ontwerp. Webdesign is niet alleen een expertise, maar ook een passie. In een brainstormsessie bespreken we jouw wensen en doelen. Dit kan gaan over:

  • Het verbeteren of compleet vernieuwen van een website
  • Het opzetten van een social media strategie
  • Ontwikkelen van maatwerk
  • Ontwerpen van drukwerk

Kortom: onze vormgevers vertalen alle opdrachten naar een conceptontwerp. Hierbij houden we rekening met doelen, doelgroep en weergave op verschillende apparaten zoals desktop, tablet en smartphone. Hieruit volgt een strategie die perfect aansluit bij alle wensen en behoeften van de klant.

Voor bedrijven leveren wij websites op maat met een echt uniek en origineel ontwerp.

Na oplevering

Na de oplevering is het traject nog niet klaar. Outhands monitort continue uw website. Verder houdt Outhands elke dag de nieuwste trends in de gaten. Is een trend van invloed op jouw organisatie? Dan brengen we je direct op de hoogte met de bedoeling om deze trend direct te kunnen toepassen. Ten slotte: alle onze strategieën en concepten zijn volledig toepasbaar op een online- marketingstrategie. Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld marketing contact op via de contactpagina op de website.

Contact

Meer weten over strategie en concept? Twijfel niet en neem contact met ons op. Alleen meer informatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en wij voorzien je graag van meer informatie. Ons kantoor is gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Katwijk en Noordwijk in de Duin- en Bollenstreek.Bellen kan natuurlijk ook naar 071 78 532 15 of stuur een e-mail naar info@outhands.nl en wij helpen je graag verder in het proces. Ten slotte: voor support kun je een e-mail sturen naar support@outhands.nl.